My Profile

Profile Avatar
Karri
Kirchenplatz 61
Auen, CARINTHIA 9842
Austria
0680 487 65 35 http://dyer17salomonsen.host-sc.com/2017/09/30/marketing-online-vs-marketing-traditional/
Procesul de promovare web site nu se incheie, insa, cu simpla alegere a unor expresii de promovat. Odata ce am gasit cuvintele cheie dorite, vom face analiza competitiva aprofundata a website-ului comparativ cu 10 mari concurenti. Folosim serie de indicatori Search engine optimisation cum ar fi: continutul indexat, rating Alexa, backlink-uri, varsta domeniului si activitatea in social media. Acest proces ne permite sa evaluam pozitia initiala a internet site-ul dvs. If you cherished this posting and you would like to obtain additional info relating to promovare site google Gratis kindly go to our own web site. in raport cu internet site-urile concurente si sa identificam domeniile care necesita prioritate in activitatea ulterioara. De exemplu, daca vom vedea ca in raport cu concurenta, website-ul clientului are cu 50% mai putin continut indexat, atunci indexarea de continut nou in motoarele de cautare ar fi prioritate. Analiza concurentei este foarte importanta pentru promovare website.

Inca un alt avantaj important al afacerilor on-line, este acela ca salvezi foarte mult timp in multe feluri. Printr- prezenta buna a siteului pe internet, clientii vor scuti foarte mult timp pentru a se informa despre produsele si serviciile care le sunt oferite, despre cum sa le foloseasca si care sunt beneficiile acestora. metoda foarte buna si extrem de intalnita pe multe websiteuri este sectiunea cele mai frecvente intrebari" prin intermediul careia clientii pot afla imediat toate raspunsurile la intrebarile pe care le au si in multe cazuri dupa ce acestea au fost citite acestia se intorc si plaseaza comanda. Iar asta in mod evident scuteste foarte mult timp si bani.

Daca nu ai timp sa te ocupi personal sau nu iti permiti un angajat complete-time sau agentie, poti apela tot la freelanceri. Ar trebui sa te astepti la un expense lunar ce porneste de la 300 euro daca doresti persoana motivata care sa ofere servicii la nivel profesional. Ma bucur ca lucrez cu Neo Agency. Am lucrat cu multe firme de seo si webdesign pana acum dar cu niciuna nu am avut rezultatele care le-am avut cu Neo Agency. Pastram comunicare foarte buna si mereu au venit cu idei noi pentru imbunatatirea site-ului meu.

Este decizie foarte importanta, pentru ca nu puteti renunta la internet site-ul creat ( daca l-ati platit) si in cazul in care ati primit (sau aflati ulterior) ceea ce nu va doreati , veti ramane cu acel website perioada de timp = pierdeti timp si bani. Da. Pot fi sabotate insa cu costuri asemanatoare sau mai mare fata de campanie normala. Campanii Social Media, marketing targhetat, remarcheting! Am facut si stim ce trebuie sa facem pentru afacerea TA! Aici deja e nivelul COSMOS. La care ar trebuie sa ajungem ca proiectul nostru sa fie la zi in mediul on the internet.

Avantajul acestora este ca sunt sursa aproape gratuita. Totusi, una din regulile de baza pentru a beneficia de traficul generat de motoarele de cautare, este ca web site-ul dvs. sa apara in motorul de cautare. Mai precise, pentru a beneficia de cateva sute de vizitatori (in functie de domeniul de activitate) pe zi este necesar ca internet site-ul sa fie listat in primele three pagini de rezultate. Statisticile spun ca, in common, utilizatorii motoarelor de cautare trec foarte rar de primele 3 pagini de rezultate, ceea ce poate insemna ca, daca website-ul dvs. este listat pe paginile urmatoare, exista posibilitate foarte mare ca acesta sa nu fie vazut.

In functie de bugetul disponibil putem oferta solutie avantajoasa financiar, insa fara compromisuri la calitate. Daca nu gasesti script-ul potrivit sau nu vrei sa inveti cum sa-l instalezi poti folosi si acolo vei gasi un programator care sa faca treaba asta pentru tine. YouTube a devenit al doilea mare motor de cautare dupa Google. Oamenii cauta aici explicatii video si rezolvari la problemele lor. Daca sunt medic cu specializare anume - reclamele mele vor fi directionate spre web site-uri medicale, farmaceutice, de obicei acolo unde oamenii cauta informatii care coincid cu specializarea mea si nevoile lor curente.

Daca site-ul dvs este unul de stiri, cu continut unic, puteti folosi RSS feeds, dar ideal este sa oferiti descriere speciala pentru feed si nu sa trimiteti automat continutul din site catre toate site-urile ce publica astfel de content. Atunci cand ai lista de abonati si trimiti un e-mail, aduci trafic. Acel trafic vine practic din baza de abonati pe care ai. Cel putin la inceput, webmasterii sunt nevoiti sa apeleze la metode platite de publicitate on the internet, pentru simplul fapt ca trebuie sa faca cunoscuta afacerea lor, iar aceastea sunt cele mai rapide modalitati de a face. Rezultatele campaniilor platite de promovare on the web sunt bineinteles direct influentate de bugetul alocat acestora.

Cunosc oameni noi si ascult cu placere lucruri interesante la conferinte de specialitate, printre care How to Net, Web and Mobile Globe, sau evenimente organizate de Forbes Romania. Cursurile se vor desfasura in perioada ianuarie/octombrie 2016 si vor fi sustinute exclusiv online sub forma Hangout on Air. De asemenea, toate cursurile vor fi sustinute in limba romana de catre cei mai buni traineri, certificati Google, din Romania. este un portal creat special pentru a oferii posibilitatea achizitionarii unui website simplu si speedy. Oferim servicii de creare internet site pentru clientii nostri folosind cea mai buna platforma cms WordPress, usor de utilizat, optimizata Search engine marketing, ce ofera un sistem de management al continutului foarte usor de administrat.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.