My Profile

Profile Avatar
Vicki
25 Castledore Road
Tweedsmuir, NA Ml12 7ls
United Kingdom
079 5604 6733 http://www.doshomi.com/
nye fotballdrakternesten årEn fotballforbund Australia-talsmann nye fotballdrakter teamledelsen var jevnlig
Socceroos tar 'passende forholdsregler' etter at Nord-Korea fyrte en ballistisk missil over Japans nord tirsdag morgen. Den australske truppen er for tiden i Tokyo, og forbereder torsdagens viktige VM-kvalifiserer mot Japan på Saitama Stadium.
I et tegn på hvor ugjennomtrengelig lagboblen kan være for profesjonelle fotballspillere, var angriperen Robbie Kruse helt uvitende om utviklingen når han ble spurt om det. 'For å være ærlig visste jeg ikke engang det skjedde,' sa Kruse.
Socceroos kaptein Mile Jedinak utelukket av viktige VM kvalifiseringer
Nordkoreas nyeste missil test - beskrevet av japansk statsminister Shinzo Abe som en 'alvorlig og alvorlig trussel' til landet - har økt spenningen i regionen, men det forventes ikke å påvirke torsdagens kamp eller oppfølgingen.
Mens Nord-Korea har utført en rekke missiltester under ledelse Kim Jong-un, har den ikke fyrt en over Japan på fastlandet i nesten 20 årEn fotballforbund Australia-talsmann sa fotballdrakter med at teamledelsen var i jevnlig kontakt med den australske regjeringen.
'Sikkerhetsvurderinger gjøres for alle Socceroos-kamper i inn-og utland med passende forholdsregler på plass,' sa talsmannen. 'Når i utlandet og hvor det er nødvendig, er Socceroos ledelse i kontakt med australske regjeringsrepresentanter om sikkerhetssaker.'
Innbyggere i Japans nordligste øya Hokkaido - mer enn 1000 kilometer fra Tokyo - våknet til luftangrep sirener på tirsdag og ble advart om å ta deksel mens missilet nærmet seg. Det brøt da inn i tre stykker og landet i havet ca 1.180 km øst for Japan.
Socceroos er ingen fremmede for politisk uro, har møtt det før de reiser gjennom Asia. For to år siden var de i Dushanbe, Tadsjikistan, da en mindre opprørelse brøt ut og 10 mennesker ble drept, noe som førte til at den amerikanske ambassaden i den fattige sentralasiatiske nasjonens hovedstad lukket.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.